Mensen zijn zeer creatief. Ideeën worden vaak eerst in onze gedachten gevormd, waarna ze uiteindelijk op papier worden gezet. Om dit aan anderen te kunnen tonen, dient dit helder en duidelijk te gebeuren.

Goede tekeningen zijn hierbij van groot belang.
De gemeente vraagt om tekeningen om bouwplannen te kunnen toetsen aan voorschriften en voor te leggen aan de welstandscommissie.
Een aannemer heeft tekeningen nodig om de kosten van een project uit te rekenen en uiteindelijk werktekeningen om het gebouw te bouwen.

Een goede tekening verschaft duidelijkheid en voorkomt daarmee discussie en fouten. Tevens zijn het voor u contractstukken waarmee u de aannemer kunt aanspreken mocht hij iets anders uitvoeren of andere materialen gebruiken dan op de tekening staan aangegeven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
– In elke fase van een project staan wij voor u klaar. Van schetsontwerp via
omgevingsvergunning naar werktekeningen met details.
– Heeft uw eigen bureau capaciteitsproblemen wegens teveel opdrachten? Wij bieden u de benodigde extra capaciteit.
– Heeft u bestaande tekeningen van uw pand en wilt u deze digitaliseren? Geen probleem, wij nemen de bestaande situatie nauwkeurig op en vertalen dit naar een digitaal bestand.
– Schetsontwerpen werken wij op naar vastomlijnde tekeningen.

Wij zijn in het bezit van de laatste versie van Autodesk Building Design Suite Premium. Hierdoor kunnen wij onder andere werken met Revit, Autocad (aangevuld met de bouwkundige applicatie Deltapi). Voor de visualisaties gebruiken wij het professionele programma 3dsMax Design.

Op de volgende pagina’s vindt u een kleine greep uit onze projecten.